Шлюбний рушничок на плаву

07.06.2005
Шлюбний рушничок на плаву

Карен Елсон.

      На відміну від багатьох своїх колег по модельному бізнесу, Карен Елсон не надто любить привертати до себе увагу поза подіумом. Незважаючи на те, що Карен — одна з найкращих топ-моделей Британії й навіть усього світу, зараз вона веде досить непублічне життя. Взяти, скажімо, Кейт Мосс — про ту колонки світської хроніки пишуть ледве не щодня: то вона з кимось посварилася, то заявила, що куріння анітрохи не шкодить здоров'ю, а то, як оце днями, виступила на підтримку проведення Олімпіади-2012 у Лондоні. А зі свого роману з музикантом Пітом Догерті взагалі роздула цілу рекламну кампанію, і всі британці тепер з цікавістю стежать за перипетіями стосунків зіркової пари.

      Карен зовсім не така. І хоча зустрічалася з не менш, а то й більш відомим на берегах Туманного Альбіону музикантом — вокалістом групи White Stripes Джеком Уайтом, особливого шоу з цього не робила. Публіка, звісно, все одно про їхній роман знала, тільки Піт із Карен не виносили на газетні шпальти кожну свою сварку чи примирення, а просто кохали одне одного, та й усе. А 1 червня взяли й одружилися. І ось тут уже справді було шоу, але — тільки для «своїх». Зрештою, британським папараці все одно було б нелегко потрапити на церемонію, адже відбувалася вона в Бразилії.

      Закохані вирішили відзначитися оригінальністю, тому промовляли слова шлюбної обітниці, сидячи в індійському каное, яке спинилося на місці злиття трьох найбільших бразильських річок: Ріо Негро, Салімони й Амазонки. «Вінчав» топ-модельку й співака справжній індіанський шаман, але шлюб у молодят найсправжнісінький — після «річкової» церемонії вони поїхали до католицької церкви в місті Манус, де офіційно зареєстрували народження нової сім'ї. До речі, і для Карен, і для Джека це перший шлюб, хоча обоє, безперечно, до того мали інших бой- та гьорлфрендів.

      Джек, скажімо, зустрічався з актрисою Рене Зеллвегер. Яка, між іншим, як уже повідомляла «УМ», теж кілька тижнів тому вийшла заміж, і теж за музиканта — виконавця кантрі Кенні Чесні.