Тримай кишеню ширше!

19.05.2005
Тримай кишеню ширше!

      Як відомо, естрадні зірки усіх країн заробляють на життя не лише концертами для народу та випуском більш-менш вдалих альбомів. Співаки й співачки «стрижуть» непогані грошики завдяки виступам на приватних вечірках чи сімейних урочистостях, потішаючи самолюбство купки багатіїв та їхніх родичів (друзів, домашніх тварин, а то й улюблених шкарпеток — примхи ж у людей бувають різні). Зірочки нечасто відмовляються від такої халтури, яка може принести більше «зелені», ніж десяток виснажливих концертів для простої публіки. Відповідно, чим популярнішою є запрошена особа, тим вищою має бути оплата за труди, а насолоджуватись товариством дівчат, які встигли засвітитися на верхівках світових чартів, можуть тільки дуже забезпечені люди — такі, як британський мільярдер Філіпп Грін.

      Днями багатій замовив візит групи Destiny's Child на свято бар-міцви для свого синочка. Протягом трьох днів дівчата розважатимуть 13-річного хлопчика (а заразом і 200 гостей) на Французькій Рив'єрі, де й відбудеться іудейський обряд введення підлітка до общини віруючих. Бар-міцва завжди була важливою подією в житті іудейських сімей, тож не дивно, що Філіпп Грін вирішив відзначити його так помпезно.

      До слова, Грін уже не вперше «орендує» естрадних зірок для своїх вечірок. Три роки тому він влаштував триденні гуляння на честь свого дня народження, потішивши гостей виступами Тома Джонса та Рода Стюарта. А чого соромитись — головне, щоб гроші були, а решту можна придбати чи принаймні взяти напрокат.