Майкла обікрали?

18.05.2005
Майкла обікрали?

Майкл Джексон. Дружній шарж.

      День у день нещасним журналістам, яким випало висвітлювати судовий процес над Майклом Джексоном, доводиться вислуховувати непривабливі історії з життя поп-зірки, міркувати над суперечливими свідченнями дорослих та дітей, обслуги і поважних персон і при цьому не втратити надії, що це страхіття колись закінчиться (неважливо, з яким результатом). Але до кінця ще далеко, як до Місяця пішки, — співакові «світить» чималий термін за розбещення неповнолітніх, і він вдається до будь-яких трюків, аби тільки залишитися на свободі. Або ж принаймні не відправлятися до камери.

      Чергова версія захисту — зірку всі використовували, нещадно дурили та обманним шляхом отримували те, що хотіли. Так, колишній адвокат Майкла Джексона вважає, що на поп-зірці всі хотіли нажитися. За словами Девіса Леграна,  двоє помічників співака намагалися керувати всіма його справами і переказували співакові грошики на свої рахунки,  в результаті такої непильної роботи «заробили» майже мільйон  доларів.  Крім того, Джексона нібито пошили в дурні зi зйомками фільму Башира (де співак постає пристрасним та вразливим) — він підписав «жахливі контракти» і тим самим передав Баширу всі права на використання знятих матеріалів. А монтаж, як відомо, велика сила...

      Тільки ці аргументи навряд чи здатні переконати присутніх у тому, що насправді дядечко Майкл білий та пухнастий, і всі намагання спростувати обвинувачення  в тім, що на момент зйомок великий друг маленьких хлопчиків зав'яз у боргах, провалилися. Навіть Легран зауважив, що співак був на межі банкрутства і йому треба було негайно щось робити.