Калейдоскоп рецептів із полуницею: від варення до десертів
Перший місяць літа недарма називають червнем, адже у цей час достигають ягоди, якими, звісно ж, живляться черви. >>
Перший місяць літа недарма називають червнем, адже у цей час достигають ягоди, якими, звісно ж, живляться черви. >>
Для початку хочеться вклонитися гордим та нескореним нащадкам козаків та чумаків, які стояли, стоять і будуть стояти за свою землю, які голіруч ішли навперейми ворожим танкам зі словами, що Херсон — це Україна, а вороги стануть перегноєм на місцевих чорноземах і проростуть соняшниками. >>
Ревінь — родич щавлю та гречки, хоч би яким дивним це сусідство було. >>
Колись у дитинстві була така дражнилка: їж капусту — будеш мати попу тлусту. І невтямки було, звідки ж вона візьметься тлуста, коли капуста — доволі низькокалорійний дієтичний продукт? >>
За довгу, хоч і теплу, зиму набридли парникові «пластмасові» овочі та консервація. >>
При згадці про Поділля, до якого входить і Вінницька область, відразу спадають на думку пишні сади, які під кінець літа наповнюються ароматами стиглих рум’янобоких яблук, запашних груш, п’янких перестиглих слив. >>