У комірчину: рецепт традиційного соусу ткемалі
Вродило цього року і збіжжя, і городини, й особливо фруктів, та так, що й віття ламається — тільки й встигай готувати та переробляти. >>
Суші з оселедцем. (Фото автора.)
Вродило цього року і збіжжя, і городини, й особливо фруктів, та так, що й віття ламається — тільки й встигай готувати та переробляти. >>
Тільки після початку війни гостріше відчуваються якісь елементи нашого життя, які ми могли втратити, а деякі й тимчасово втратили. >>
Найкращими консервантами, звичайно, є оцет, лимонна кислота, сіль. >>
Любов німців до капусти, розповідає далі пані Наталя, незбагненна. >>
З дитинства запам’ятовуються найяскравіші враження, ну і, звісно, найсмачніші. >>
У нашому попередньому житті, ще до війни, багато хто з нас насолоджувався поїздками за кордон, знайомством з історичними та культурними пам’ятками різних країн, а також ми мали можливість куштувати страви країн, якими мандрували. >>