У Черкасах взялися активно ремонтувати тротуари

12.07.2023
У Черкасах взялися активно ремонтувати тротуари

Асфальтування тротуарів у Черкасах триває. (Фото Черкаської міської ради.)

Черкаська міська рада дбає про комфортне пересування пішоходів містом.

 

Тож наразі в обласному центрі активно триває асфальтування тротуарів.


Про це «УМ» повідомили в Черкаській міській раді.


«Комунальники «ЧЕЛУАШа» вже привели до ладу півтора десятки ділянок тротуарів. Зокрема, заасфальтували тротуари на вулицях Самійла Кішки, від Чіковані до проспекту Хіміків, та біля школи №2, на  Хрещатику, Тараскова, Гоголя, Припортовій», – розповідають у міській раді Черкас.


І додають, що також було заасфальтовано тротуари по  проспектах Перемоги,  вулицях Вергая, Дорошенка, Чигиринській, Байди Вишневецького, Благовісній.


У найближчих планах – провести дорожні ремонтні роботи на вулиці Сінній, на відрізку Нарбутівської-Надпільної, Віталія Вергая, Пастерівській, частково по Смілянській та Чорновола, Байди Вишневецького.


За словами міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, комфорт та зручність для пішоходів та водіїв – важливі завдання, над якими працює міська влада у Черкасах.


«Проводитимемо поточний ремонт вулиць, тротуарів та міжквартальних проїздів доти, доки дозволятимуть матеріальні ресурси та погодні умови. Плануємо зробити багато. Дякуємо нашим ЗСУ за можливість жити і працювати у тилових Черкасах», – зазначає очільник обласного центру Анатолій Бондаренко.