Мер Черкас передав 6 нових позашляховиків 118-й окремій бригаді Сил ТрО ЗСУ

10.04.2024
Мер Черкас передав 6 нових позашляховиків 118-й окремій бригаді Сил ТрО ЗСУ

Ці автівки придбані коштом Черкаської територіальної громади через управління цивільного захисту. (Фото Черкаської міської ради.)

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко передав шість нових позашляховиків 118-й окремій бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ.
 
Ці автівки придбані коштом Черкаської територіальної громади через управління цивільного захисту.
 
Про це «Україні молодій» повідомили у міській раді міста.
 
За словами Анатолія Бондаренка, підтримка військових завжди в пріоритеті. Їхні мужність, відвага та самовідданість — це те, зазначає міський голова Черкас, що дає нам віру і надію на краще майбутнє.
 
«Ми розуміємо, що ЗСУ потрібна наша підтримка і допомога, тож і надалі робимо все можливе, щоб її надавати. Віримо, що завдяки спільним зусиллям здолаємо ворога», — зазначає пан Анатолій.
 
Як наголошує підполковник ЗСУ Володимир Петришин, надійний тил — запорука міцної армії, тож позашляховики від черкащан стануть значним та надійним підкріпленням, вони допомагатимуть виконувати найскладніші завдання на різних напрямках фронту.
 
До речі, за рейтингом серед 20 міст-волонтерів, які спрямували найбільше коштів на оборону в 2023 році, Черкаси — у п’ятірці лідерів після Житомира, Хмельницького, Полтави та Києва.
 
Рейтинг міст-волонтерів, уточнюють у Черкаській міській раді, оприлюднено у всеукраїнських ЗМІ. Автори проаналізували, хто найбільше з обласних центрів донатив на підсилення обороноздатності України відносно розміру своїх бюджетів.