Черкаські айтівці перерахували для військових 3,6 мільйона гривень

25.01.2023
Черкаські айтівці перерахували для військових 3,6 мільйона гривень

І це все також куплено на кошти програмістів. (Фото надане Черкаською ОВА.)

Черкаська ІТ-компанія SPD-Ukraine в межах корпоративного волонтерства перерахувала нашій Cherkasy Regional Development Agency понад 3,6 мільйона гривень — на перемогу України.


Як розповідає голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, «після цього ми відразу скомунікували з цілою низкою наших військових підрозділів, правоохоронними органами і спільно визначили їхні оперативні потреби, а тоді закупили й уже передали все необхідне за призначенням».


За його словами, серед речей, куплених за кошти айтівців для наших захисників, — один квадрокоптер DJI Matrice 30T, 8 акумуляторних батарей до квадрокоптерів, 28 шин для вантажівок автобатальйону, 20 радіостанцій Motorola, 20 акумуляторних батарей для рацiй Motorola, 13 тепловізорів різних типів і характеристик, 6 генераторів, 9 ліхтарів-прожекторів Nitecore від 1200 до 1500 люмен, 9 лазерних цілевказівників, 1 тис. метрів кабелю.

 

«Дякую, SPD-Ukraine, за вашу роботу на економічному фронті Черкащини і за підтримку наших захисників», — підсумовує голова Черкаської ОВА Ігор Табурець.