Джонн Депп зніметься у новій серії «Піратів Карибського моря» — ЗМІ

30.11.2022
Джонн Депп зніметься у новій серії «Піратів Карибського моря» — ЗМІ

Джонні Депп.

Схоже, життєвий човен відомої голлівудської зірки Джонні Деппа після штормів та складних випробувань таки вистояв, лишився на плаву і тепер мчить уперед на всіх вітрилах, ловлячи попутний вітер, наче непереможна «Чорна перлина».

 

Днями пішли чутки, що актор повернеться до зйомок у шостій частині знаменитого сиквела «Пірати Карибського моря».

 

І не лише в ньому — йдеться ще й про зйомки приквела про те, як Джек Горобець дійшов до життя пірата і став капітаном «Чорної перлини».

 

Сума гонорару за повернення теж озвучується фантастична — 301 мільйон доларів.


Нагадаємо, що чорна смуга в житті Джонні Деппа почалася в 2018 році, коли його колишня дружина Ембер Херд звинуватила актора в домашньому насильстві.

 

Ці звинувачення припали на пік розгортання кампанії, яка отримала назву «культура скасування».

 

Почалося все з того, що у жовтні 2017 року впливового кіно продюсера Харві Вайнштейна було звинувачено у харасменті та сексуальних домаганнях. 

 

Після того, як зі звинуваченнями проти Вайнштейна виступили такі відомі акторки, як  Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Ума Турман і Сальма Хайєк, скандального продюсера визнали персоною non grata в кіноіндустрії — не допомогли ні влада, ні зв’язки в правоохоронних органах, ні купа грошей на рахунку.


Натхненні перемогою, хейтери взялися за пошук нових об’єктів своєї уваги. Звинувачення Ембер Херд ідеально лягли на підігріту аудиторію — і розгорівся скандал.

 

Від Деппа відвернулися всі кінокомпанії, і він на довгих чотири роки лишився практично без роботи. Більше того, компанія Walt Disney, яка мала солідні прибутки на п’яти попередніх серіях фільму «Пірати Карибського моря» (остання з них вийшла якраз у 2017 році, напередодні скандалу), де капітан Джек Горобець був центральною фігурою сюжету, розірвала контракт з актором на продовження сиквела.

 

І навіть заявила, що замість Горобця у продовженні фільму з’явиться приваблива піратка, роль якої гратиме акторка Марго Роббі.


Утім фанати  капітана Горобця не надто прихильно поставилися до такого повороту сюжету. А тут і суд, розглянувши позов Ембер Херд та Джонні Деппа, став таки на бік актора. Тож студія потихеньку почала шукати шляхи, як помиритися з актором і повернути собі і славу, і прибутки. І, схоже, вони таки знайшли спільну мову.


Поки що все тримається в таємниці, однак у пресу просочилися деякі подробиці. Зокрема про те, що новий фільм матиме назву A Day At the Sea («День на морі»), зйомки проходитимуть у «секретному місці» біля берегів Великої Британії, і почнуться вони десь у лютому наступного року. Решта всього перебуває на стадії обговорення — від акторського складу до режисера, який зніматиме чергову серію.


А тим часом на стрімінговому сервісі Discovery+ анонсують прем’єру документального фільму під назвою «Джонні проти Ембер», де обіцяють розповісти всю правду про скандальне розлучення зірок, давши слово кожному з них.

 

Мовляв, ми вам покажемо, а ви вже самі обирайте, на чий бік ставати. Утім схоже, що це журналістське розслідування тільки підігріє інтерес до повернення Джонні Деппа, але навряд чи завадить його кар’єрі. В Америці судам довіряють більше, ніж журналістам.