Гуртом і кацапа легше бити: волонтери з «Черкащани разом» перевиконали план зі збору грошей для ЗСУ

09.11.2022
Гуртом і кацапа легше бити: волонтери з «Черкащани разом» перевиконали план зі збору грошей для ЗСУ

Автомобілі від волонтерів «Черкащани разом» вже на фронті. (Фото з ФБ-сторінки Нарека Казаряна.)

Волонтери ініціативи «Черкащани разом» за два місяці зібрали на допомогу ЗСУ втричі більше коштів, ніж планували.

 

Про це повідомляє депутат Черкаської міської ради Нарек Казарян, один з організаторів цієї акції.
    

За його словами, на ці кошти було придбано11 легкових автомобілів, одну «швидку допомогу», 400 пар берців та 100 комплектів військової форми.
    

«Пам’ятаєте оголошений мною два місяці тому збір коштів «Черкащани разом»? Так от, звітую. Зібрали утричі більше, аніж очікував. Усього надійшло 288 донатів — на монобанку на загальну суму 479 тис.120 грн., ще 109 платежів — на рахунок Фонду допомоги та надії. Укотре не підвів і бізнес», — зазначає Нарек Казарян і дякує за підтримку кожному, хто переказував від кількох гривень до десятків тисяч.
    

Зокрема, наголошує, окремо подяка Віталію Лауту та групі компаній McLaut, які приєдналися до збору, подарувавши відразу два автомобілі, а таку бажану і дуже потрібну на передовій «швидку» передала у межах збору медична компанія «Айболіт» на чолі з підприємцем Олександром Ліщиною, Романом Ковальським та Русланом Донцем.
    

Нарек Казарян каже, що усі зібрані кошти вже конвертували у потрібні нашим захисникам речі.

 

Тож 3 автомобілі, 400 пар берців та 100 комплектів форми передали військовим Черкаської територіальної оборони, 3 машини поїхали до поліції Донецької області, по одному авто передали черкаським хлопцям, які нині несуть службу на Сумщині, 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді та військовій частині А2120, 2 машини — для 118-ї окремої бригади територіальної оборони у Смілі, швидка поїхала у 20-й окремий мотопіхотний батальйон.
    

«Не зупиняємося, віримо в ЗСУ, продовжуємо донатити. Все буде Україна», — підсумовує Нарек Казарян.
    

Додамо, що черкащани активно підтримують фронт не лише в обласному центрі Шевченкового краю.

 

Приміром, нещодавно у місті Сміла місцевий підприємець Віталій Лисенко купив для фронту комплекс супутникового зв’язку Starlink і профінансував щомісячну абонплату за використання тривалістю до Перемоги.

 

А колектив Смілянського комунального підприємства «ВодГео» за свій одноденний заробіток, а це приблизно 96 тисяч гривень, та ще за 36 тисяч гривень, виділених профспілкою, купив для захисників поза­шляховик.