У США пасажирки забули, що не можна брати пляшки в літак: напоїли всіх охочих горілкою і ромом

23.11.2021

Хто часто подорожує, мабуть, не раз був свідком таких сцен: турист стоїть перед зоною реєстрації в аеропорту і спустошує пляшки з водою чи й міцнішими напоями, адже в багатьох країнах перевезення рідини в салоні літака суворо заборонено в цілях безпеки пасажирів.

 

Нещодавно відео з такою сценкою з життя стало вірусним у мережі TikTok, і його переглянули понад півтора десятка мільйонів разів!


А сталося ось що: молоді туристки зі США, які вирушали на відпочинок до Маямі, настільки розслабилися в передчутті відпустки, що зовсім забули про правила безпеки в аеропортах.

 

Тож коли постало питання — викинути дві великі пляшки зі спиртним чи спожити їх, — обрали другий варіант.

 

А щоб веселіше було, почали наливати всім сусідам по черзі. На відео видно, як одна з дівчат пригощає горілкою, а друга наливає всім бажаючим із пляшки рому «Ананас Малібу».

 

Що цікаво, «порушницям» спокою за це нічого не було, більше того — з вірусного ролика видно, що охоронці порядку стоять осторонь і посміхаються, спостерігаючи за такими веселощами.


Судячи з відгуків під цим відео, глядачі схвалили таку винахідливість пасажирок. Інше питання: чи не виникло згодом проблем уже в салоні літака, адже половина салону були «підшофе»?

 

Проте історія замовчує такі подробиці, та й дія відбувалася в США, де до дебошів у салоні повітряних лайнерів ставляться дуже суворо і ніяких сцен із викриками «Тагіл!» (чи то пак «Маямі!») просто не допустять.