«І просто так...» HBO готує до релізу продовження «Сексу і міста»

12.11.2021
«І просто так...» HBO готує до релізу продовження «Сексу і міста»

Сара Джессіка Паркер — головна «сексологиня» кінематографа.

Уже зовсім скоро всі фанати «Сексу і міста» зможуть побачити на каналі HBO продовження цього серіалу, який став культовим наприкінці 90-х — на початку нульових.

 

Називатиметься продовження «І просто так...». А днями виконавиця ролі головної героїні Керрі Бредшоу — Сара Джессіка Паркер — оприлюднила відео, де вона йде коридорами студії, в якій проходили зйомки стрічки. (До слова, пані Паркер не лише виконавиця головної ролі, а й продюсер фільму).

 

Актриса зізналася, що завершення зйомок — дуже сентиментальний момент для неї. Не оминув цих настроїв і екранний «чоловік» Сари — актор Кріс Нот, який виклав фото у своїй стрічці, на якому він із «Керрі»: «Пізній фініш у парку — люблю кожну мить, проведену з тобою».


Любителям серіалу «Секс і місто» дещо прикро, що в продовженні так і не взяла участь Кім Кетролл, яка виконувала в стрічці роль Саманти Джонс.

 

Жодні вмовляння не допомогли, адже це давня історія: дізнавшись, що їй — актрисі з ім’ям, у якої значний «послужний» список, платили значно менше, ніж якійсь маловідомій до виходу серіалу Сарі Джессіці Паркер, Кім сильно образилася і відмовилася від подальших зйомок.


Проте глядачам усе одно цікаво, що ж сталося з подругами через 20 років їх відсутності на наших екранах, чи є секс після п’ятдесяти і які поради вони дадуть своїм прихильникам. Тож дочекаймося грудня — дати виходу серіалу.