Британські молодята змусили гостя доплатити за з'їдений на весіллі другий кусень торта

26.10.2021

Усім відомо, що домовлятися потрібно на березі, тобто перед початком справи чи якогось заходу.

 

Ось і британська пара, вирішивши одружитися, запросила гостей на своє весілля з умовою, що кожен внесе свою частку за пригощення.

 

І навіть виставили рахунок за бенкет із точністю до копійки, тобто до пенса — 3,66 фунта. Герой нашої оповідки, як і всі запрошені, також вніс означену суму, тож веселився і пригощався, як кажуть, на всі гроші.

 

Яким же було його здивування, коли молодята через кілька днів виставили йому додатковий рахунок. Виявляється, вони, переглядаючи відео з камер спостереження, помітили, що «нахаба» з’їв «добавку» до весільного торта, і тому запропонували оплатити шматок торта, який він з’їв «поза програмою», тобто перерахувати їм ще 3,66 фунта стерлінгів.


Дивна арифметика виходить: уся забава разом із закусками коштувала 3,66 і стільки ж коштував додатковий кусень торта. Гість виявився не в тім’я битий, тож виставив суть справи і претензії молодят у соцмережі.

 

У коментарях більшість читачів обурилася несправедливими вимогами, хоча дехто й зауважив, що, мовляв, не можеш оплатити шмат торта — не їж зайвого.


А молодят хотілося б розрадити: це ви ще не бачили порожніх конвертів з нібито подарунком від родичів чи друзів, які спокійненько пили-гуляли на вашому весіллі. Як кажуть, що не край — то свій звичай.