У 102-річної іменинниці під час задування свічок випала вставна щелепа: жінка стала зіркою соцмереж

12.10.2021

Чим старшою стає людина, тим важче їй змиритися зі своїм віком, особливо жінкам.

 

Та й то правда, які там у біса веселощі, коли тут ломить коліна, а там «стріляє» в спину.

 

Проте є люди, які завжди знаходять привід, щоб підняти настрій собі й іншим. Так, 102-річна жителька США вирішила не позбавляти себе й родину ще одного свята і влаштувала свій день народження в колі сім’ї.

 

Звісно, який же день народження без іменинного торта зі свічками? Героїня торжества стала задмухувати свічки, але щось пішло не так: старенька так старанно дула на веселі вогники, що в неї... випала вставна щелепа!

 

Хтось на її місці присоромлено вхопив би штучні зуби і швиденько вставив назад, зробивши вигляд, що нічого не сталося, але згадана іменинниця просто весело й заливисто розсміялася.


Хтось із родичів знімав ці кадри для домашнього відео, а згодом, переглянувши, вирішив викласти в соцмережу. І що б ви думали?

 

Цей ролик набрав понад 42 мільйони переглядів, а бабуся стала справжньою зіркою. Що цікаво, під роликом не було жодних негативних чи насмішкуватих коментарів.

 

Навпаки, глядачі щиро раділи за стареньку і бажали їй довгих літ життя, адже її життєрадісний сміх додає оптимізму всім, хто скаржиться на проблеми й негаразди, та вселяє надію, що в житті завжди є місце посмішці. Мабуть, саме цей оптимізм і допоміг героїні відео прожити таке довге життя.