Оце так романтичная історія: двоє британців одружилися через 36 років розлуки

31.08.2021

Романтична історія трапилася з немолодими вже британцями Роландом і Лізою.

 

Ще в минулому столітті (36 років тому) молоді люди підпрацьовували влітку на острові Баррі, що в Південному Уельсі (Велика Британія). Ліза була офіціанткою, а Роланд — кухарем.

 

Вони познайомилися і покохали одне одного. Проте, як зазвичай буває, літо скінчилося, і молоді люди роз’їхалися по домівках: Роланд — у Бернлі, що в графстві Ланкашир, а Ліза — у своє село, що в Чеширі.

 

Утім вони не забували одне одного: писали листи, мріяли про спільне майбутнє, ділилися рядками з улюблених пісень.

 

Згодом парубка забрали до армії, проте він не забував кохану і всюди фото дівчини було з ним поряд. Уже після служби Роланд ще 13 років мандрував світами, проте кохання не гасло в його серці. У свою чергу, Ліза також пам’ятала про коханого і вважала його тим самим — єдиним і неповторним.


Та життя є життя, Роланд згодом одружився, у пари народився син, проте через 14 років подружжя розпалося через постійні скандали.

 

Ліза також вийшла заміж, народила двох дітей і лиш кілька років тому розлучилася (з власної ініціативи). Та, як кажуть, соцмережі вам у поміч: у 2020-му Роланд знайшов у фейсбуці своє перше кохання, а вже через 5 днів вони зустрілися.

 

Немолоді вже люди зрозуміли, що, як і раніше, все ще люблять одне одного, тож, не роздумуючи, вирішили побратися.

 

Напередодні нового 2021 року Роланд зробив пропозицію руки і серця Лізі, а вже наприкінці літа цього року пара одружилася, причому неподалік місця їхнього знайомства. Як кажуть, «і лиш любов цвіте один-єдиний раз»...