Символ Незалежності України

02.07.2021
Символ Незалежності України

Шановний Михайле Івановичу! Шановні працівники редакції!


Щиро вітаю Вашу дружню професійну родину з 30-річчям із дня заснування газети «Україна молода»!


Створена у липні 1991 року, газета стала провісницею Незалежності України, її символом і виразником думок вільних громадян.


Зібравши кращих журналістів під гаслом свободи слова, професійної гідності та беззастережної відданості інтересам молодої Української держави, газета всі роки тримає планку патріотичного, високопрофесійного видання.


За Вашого очільництва, Михайле Івановичу, колектив редакції не просто йде в ногу з часом: його серце — щире серце молодої України — б’ється в унісон з кращими її досягненнями, завмирає від болю за співвітчизників, галопує від неправди і з шаленим натиском бореться за справедливість.


Широта висвітлюваної тематики, глибина занурення у проблеми та безкінечна відданість ідеї побудови сильної сучасної держави вирізняє матеріали Вашого видання, а тому привертає увагу все більшої кількості читачів.


Шановний Михайле Івановичу! Шановні добродії! Нехай і надалі триває плідна журналістська співпраця Вашої команди, не вгасає вогонь життєтворення й повниться скарбниця Ваших досягнень!


З роси і з води Вам!

 

Василь КРЕМЕНЬ,
президент Національної академії педагогічних наук України, президент Товариства «Знання» України, академік НАН України