У мелітопольському магазині продавчині збирають чайові на купальники — кажуть, буде літня уніформа

09.06.2021

Ви, мабуть, не раз звертали увагу в кав’ярнях чи невеличких крамничках на скляні баночки чи коробки з написами «Збираю на весілля» чи «Накопичую на відпустку».

 

Зазвичай так звані «чайові» дають у закладах харчування офіціантам, а от баристам чи продавцям не прийнято давати «на чай», тому дехто з них і йде на такі кроки, запрошуючи відвідувачів «розкошелитися» і кинути решту в пуделко — ну справді, не просити ж із простягнутою рукою.


Та ще далі у винахідливому «виманюванні» «чайових» пішли представники торгівлі в Мелітополі.

 

В одному з магазинчиків міста, в районі з такою «нетривіальною» назвою «Мікрорайон», продавчині виявилися значно креативнішими, ніж ті, хто вигадав таку назву житловому масиву, і поставили на прилавок банку з написом «Збираємо на літню уніформу» з приписом унизу «Купальники» (ну, це для зовсім уже нетямущих).


Невідомо, звичайно, чи стануть вони торгувати у спеку в тих купальниках, проте у кмітливості представницям прекрасної статі не відмовиш, адже працюють вони у винно-горілчаному відділі, тож скидатись на уніформу запрошують чоловіків, які складають переважну частину відвідувачів цього закладу.

 

Ну а який чоловік відмовиться уздріти в магазині продавчиню в такій пікантній уніформі?