Британський учитель водив учнів по стрип-барах

28.04.2021

Чи часто ми згадуємо своїх колишніх педагогів, які закликали нас до дисципліни, сіяли «вічне, добре, світле»? Хтось — вряди-годи, а хтось і зовсім інколи.

 

Та ось учням дорогого навчального закладу, що в Британії, буде чим згадати свого вчителя, адже такі канікули, які провів із ними їхній педагог у Коста-Ріці, бувають далеко не в усіх підлітків (якщо взагалі бувають).

 

Так, викладач інформатики зі школи-інтернату Річард Гленн повіз своїх підопічних на екскурсію в цю чудову центральноамериканську країну, і замість знайомити учнів із культурними пам’ятками чи екзотичними як для британців краєвидами, повів їх у... стриптиз-клуб. Крім цього «екстремального», як для підлітків, відпочинку, він разом зі своїми підопічними випивав спиртне в клубі.

 

Будучи добряче напідпитку, 55-річний викладач ще й погрожував учням фізичним насильством, викрикуючи: «Я зараз стукну тебе по макітрі» чи «Я тебе приб’ю», до того ж він показував своє оголене тіло жінці-керівнику групи в готельному номері.

 

Що цікаво, Гленн був настільки п’яним, що не пам’ятав усіх подій, відповідно, й усе заперечував. Проте учні зберегли чеки за спиртне з клубів, які вони відвідали разом із педагогом.


Наразі викладача звільнили зі школи і заборонили на три роки будь-яку педагогічну діяльність. А щодо учнів цієї елітної школи (навчання в якій коштує 4850 фунтів стерлінгів за семестр — понад 180 тис. грн), то важко спрогнозувати, які наслідки для психіки 16-18-річних юнаків залишать по собі такі канікули.