Принца Гаррі виключили з Асоціації рудих через їхнє з Меган Маркл брудне інтерв'ю

06.04.2021

Репутаційні збитки від інтерв’ю, яке дала парочка Меган Маркл та Гаррі — колишній принц Британії — відомій американській журналістці Опрі Уїнфрі, здається, перевищують фінансові (адже не секрет, що парочка отримала кошти за нього, хоч і повідомила, що всі гроші підуть на благодійність).

 

Усім відомо, що, незважаючи на бурчання й нарікання, які час від часу лунають від пересічних британців, вони все ж таки дуже люблять свою маму-королеву і всіляко підтримують престиж монаршої сім’ї (і не лише зі своїх податків). Тож обивателів острівної країни неабияк розізлило це інтерв’ю.

 

Нещодавно ж трапився і зовсім анекдотичний інцидент — британська «Асоціація рудих»... виключила зі своїх рядів Гаррі з роду Віндзорів, адже він, за словами членів цієї спілки, завдає збитків престижу й репутації їхньої організації.


Британські руді зазначають, що носії вогняної кучми і самі є вогненебезпечними, в сенсі запального характеру.

 

Гаррі також був у молодості ще тим витівником, тож члени асоціації, прийнявши його до своїх лав, гадали, що він вище підніме прапор їхньої спільноти.

 

Проте були жорстко розчаровані, коли він почав «виносити сміття з хати», розповідаючи неприпустимі речі про расизм у королівській сім’ї, нетерпимість.

 

Та й узагалі, не пасує чоловіку пліткувати про своїх родичів, створюючи проблеми для улюбленої всіма британцями королеви. Поведінка Гаррі більше пасує блондину, аніж рудому, стверджують члени «церкви» рудих.

 

Тим паче, зловтішаються «зраджені» рудоволосі, герцог Сассекський почав лисіти, тож тепер його виключення з лав клубу рудих має ще й суто фізіологічний підтекст.