Суд Швеції став на захист самотньої корови

16.02.2021

Відомі факти, коли суд оштрафував водія вантажівки, яка перевозила тварин, за те, що у фургоні перебувало на одну вівцю більше, ніж це передбачено.

 

Чи, скажімо, штраф за те, що господар залишив собачку в салоні авто із закритими вікнами (аби та не втекла) і песик міг задихнутися чи перегрітися.

 

Звісно, це все витребеньки «загниваючого» Заходу, де й не чули про таке явище, як «духовні скрепи», і всю державну потугу направляють не на потреби людини, а на забаганки морально розбещених обивателів, на думку деяких наших доморощених «патріотів». Ось іще один подібний випадок стався там, у світі, яким керує «золотий телець».


Окружний суд міста Вестерботтен, що у Швеції, розглянув справу щодо благополуччя... корови. Саме душевний спокій тварини стурбував високодостойний суд, адже корова проживала на фермі без товариства «сородичів».

 

І хоча господиня рогатої запевняла, що тій на фермі зовсім не сумно, адже вона «товаришує» з кіньми, котами, які мешкають разом із нею, вона оточена турботою та любов’ю, проте судді залишилися невблаганними і постановили — або господиня, Маріка Андерссон, купить до пари своїй Хільді (так звати самотню корівку) подружку, або ж її передадуть на іншу ферму, де є корови.


Хазяйка тварини оскаржила постанову окружного суду, проте й апеляційний суд ухвалив, що для благополуччя тварини вона має перебувати в  товаристві собі подібних. Ет, нам би таку турботу та про двоногих...