Британець виявив у спинці дивана послання від школярки з 1969 року: вона багато передбачила

10.02.2021

Несподівану знахідку виявив у спинці дивана реставратор меблів Пітер Бекертон із британського міста Пітерборо.

 

Це був лист-послання 11-річної дівчинки, який вона написала в далекому тепер 1969 році.

 

Невідома школярка фантазувала на тему, яким буде життя у 1980-му, проте її послання «дійшло» тільки через 50 років, тож деякі передбачення збулися трохи раніше часу знахідки, а деякі — не здійснилися. Поки що…


Так, дівчинка передбачила, що телефони в не такому й далекому майбутньому матимуть екрани, тож можна буде бачити співрозмовника.

 

Також вона навіщувала, що телевізори представлятимуть не невеликі коробки, а великі екрани, якими можна буде керувати за допомогою кнопок, розміщених на бильцях диванів чи крісел.

 

Також, за «вангуванням» дівчинки, двері в приміщеннях будуть електричними і їх відчиняти можна буде за допомогою натискування кнопок.


Єдине з пророцтв невідомої школярки, яке поки що не здійснилося, — це щодо харчування. Дівчинка мріяла, що їжа майбутнього буде мати вигляд жувальної гумки, після якої не потрібно мити брудний посуд. Що ж, людству є до чого прагнути...


Дружина реставратора написала в соцмережі про знахідку чоловіка й опублікувала лист невідомої дівчинки з надією, що авторка відгукнеться. Також вона розповіла, що її чоловік часто знаходить різні речі в оббивці меблів, проте ця знахідна — найцікавіша.