Американець оголосив винагороду за повернення двох іграшкових мавпочок: хоча вкрали і «Ролекс»

09.02.2021

Те, чим закінчиться невимушена вечірка, не міг передбачити ні мешканець Маямі, ні його друг.

 

Молодики відпочивали в одному з ресторанів курортного міста, коли до них підійшли дві жінки з метою познайомитися.

 

Компанія весело і приємно провела вечір у закладі, а потім Вітас Чансао (так звати героя пригоди) запросив нових знайомих «закріпити» знайомство вже у нього вдома.

 

Мабуть, Вітаса в дитинстві батьки не вчили, що незнайомих чи малознайомих людей не варто впускати одразу в свою оселю, тому весела пригода завершилася для нього не так оптимістично.

 

На ранок чоловік зрозумів, що, швидше за все, нові приятельки підсипали йому в напій наркотичну речовину, після чого він заснув чи «відключився», а коли прокинувся, то виявив пропажу цінних речей — золотого «Ролекса» та... двох іграшкових мавпочок.


Останні предмети в поліції навряд чи назвали б цінними у порівнянні з дорогим швейцарським годинником, вартість якого 125 тисяч доларів.

 

Проте саме за мавпочками найбільше побивався пан Чансао. З його слів, одну з них йому подарувала колишня кохана і він дуже дорожить нею як пам’яттю про ті стосунки. Друга ж іграшка належала його родині понад двадцять років, тож Вітасу вона дорога як сімейна реліквія.


Якщо годинник можна придбати, то сімейні цінності — ні. Тому пан Чансао запропонував виплатити 5 тисяч доларів тому, хто поверне таких дорогих його серцю іграшкових мавпенят.