Француз виграв 200 мільйонів євро в лотерею

15.12.2020

Загальновідома річ, що лотерейний бізнес, як і гральний, дуже прибутковий, адже людям притаманний азарт.

 

Особливо це проявляється в кризові для економік світу роки, адже прибутки людей падають, тож хочеться мати якийсь додатковий дохід.

 

Судячи з повідомлень про переможців, у лотерею грають переважно люди з низькими або нижче середнього статками, які розраховують на швидке збагачення. Деякі наполегливі навіть розробляють свою, особливу, методу, за якою обирають виграшні комбінації цифр.

 

Так, скажімо, житель Сіднея (Австралія) спостерігав за цифрами, які переважають у виграшах, тож якось записав їх у своєму білеті, потім вирішив, що помилився, і закреслив, написавши нижче ту саму комбінацію. І, що цікаво, таки виграв!


Не відомо, чи користувався якоюсь своєю особливою методою житель Франції, коли заповнював лотерейний білет, проте фортуна обрала саме його як щасливчика, який виграв у EuroMillions джекпот розміром... 200 мільйонів євро! Це найбільший виграш, який коли-небудь випадав на долю азартних гравців у лотерею. Переможець має три місяці часу, аби забрати свої мільйони.


До цього в EuroMillions найбільші виграші припадали двічі на долю британців, у 2012 та 2019 роках, а також у 2014-му — португальцю та в 2017-му — іспанцю. Лотерейним скептикам залишається нагадати квінтесенцію «бородатого» анекдоту: ну ти хоч білет купи!