За чотири доби окупанти 14 разів порушили режим припинення вогню

17.11.2020

Ситуацію на фронті контролюють українськi захисники. Упродовж минулих чотирьох діб у смугах відповідальності українських бригад зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
    

У районі населеного пункту Мар’їнка ворог вів вогонь зі стрілецької зброї, а неподалік Старогнатівки застосував підствольний гранатомет.

 

Поблизу населеного пункту Водяне одночасно із застосуванням гранатометів різних систем, стрілецької зброї зафіксовано роботу ворожого снайпера з боку тимчасово окупованої Ужівки. Для збереження життя та здоров’я українських захисників наші воїни дали адекватну відповідь, після чого режим тиші було відновлено.
    

Неподалік населених пунктів Новолуганське та Авдіївка противник вів вогонь iз гранатометів різних систем. Також ворог знехтував домовленостями про режим тиші поблизу Кам’янки, застосувавши міномет калібру 82 міліметри.
    

Ще на одній ділянці, в районі Шумів, російські окупанти застосували БПЛА, обладнаний для скидання пострілу ВОГ-17. Засобами радіоелектронної боротьби Об’єднаних сил безпілотник противника було успішно придушено.
    

Бойових втрат i поранень серед українських воїнів не було.