У Каліфорнії єноти напали на банк

27.10.2020
Напади на банки вже нікого не дивують, адже тільки там можна швидко розбагатіти… або ж «присісти» за ґрати надовго.
 
Виявляється, вдертися у фінансову організацію можна й просто для прогулянки, що й зробили смугасті-пухнасті звірятка у Сан-Франциско (Каліфорнія).
 
Так, нещодавно парочка єнотів навідалася до фінустанови і наробила шелесту серед охоронців. На той час банк був зачинений для відвідувачів, але камери спостереження зафіксували пересування звірят коридорами й кабінетами організації.
 
Очевидно, непрохані відвідувачі прийшли не по гроші, а, так би мовити, по витрішки. У результаті так звані «Бонні і Клайд» порозкидали папери та перевернули комп’ютер. Коли ж менеджери установи впустили представників зоозахисників з організації Peninsula Humane Society, то ті ще довго не могли випровадити нежданих «відвідувачів» на вулицю.
 
У підсумку, через 10 хвилин «випрошування» з банку єнотів, які не хотіли покидати приміщення, постраждалих не було.
 
Питання, як же тваринки потрапили всередину закладу, з’ясувалося дуже просто — за брудними слідами лапок на дереві неподалік банку стало зрозуміло, що єноти видряпалися спочатку на дерево, потім — на дах, а вже там через повітропровід, виваливши кілька плиток на стелі, потрапили в приміщення. Цікаво, грабіжники також можуть скористатися таким маршрутом?