Привіт із минулого: американка отримала поштівку 100-річної давнини

16.09.2020
Виймаючи, як завше, кореспонденцію зі своєї поштової скриньки, жителька Белдінга, що в штаті Мічиган, США, разом із газетами та рекламними постерами вийняла дивну листівку.
 
Роз­гледівши її, зрозуміла — це привіт із минулого.
 
Поштівку надіслала Флоссі Берджесс, правда, на адресу, де нині проживає Бріттані Кіч, своїм двоюрідним братам на Хелловін.
 
І було це 100 років тому — в жовтні 1920 (!) року. Нова мешканка зі здивуванням та цікавістю прочитала в повідомленні:
 
«Дорогі кузени. Сподіваюся, у вас все добре. У нас все відмінно, але у мами біда з колінами. Тут жахливо холодно. Я щойно закінчила займатися історією і вже скоро піду спати. Тато голиться, а мама диктує Вашу адресу. Мені доведеться закритися на ніч. Сподіваюся, у бабусі з дідусем все гаразд. Не забудьте написати нам — Рой ще не підлатав штани? Флоссі Берджесс».
 
На самій поштівці зображено відьму з кішкою, гусаком і совою. Невідома Флоссі дописала: «Ким би ви хотіли стати? Гусаком чи гарбузовою головою?».
 
Що ж, за минуле століття хоч щось залишилось незмінним — американці продовжують свої традиції святкування Хелловіну, проте, на жаль, листівки з привітаннями вже мало хто надсилає рідним та друзям, а все частіше шлють мейли чи есемески. То, може, варто відродити і цю милу традицію?