У Нью-Джерсі відвідувач залишив у ресторані тисячу доларів «чайових» за роботу під час пандемії

14.07.2020
У місті Нью-Джерсі, що в США, клієнт залишив як подяку за обслуговування «чайові» у розмірі тисячу доларів.
 
Спочатку офіціант не зрозумів, за що така велика сума, але на чеку було залишено повідомлення — постійний відвідувач цього ресторану таким чином подякував усьому персоналу (в цидулці була приписка, що цю суму потрібно розділити між усіма працівниками закладу) за те, що, незважаючи на такий важкий час, як пандемія, ці люди продовжують обслуговувати своїх клієнтів.
 
Відвідувач також подякував за смачну їжу, теплі посмішки і чудову атмосферу.
 
Офіціант так розчулився, що пустив сльозу, а потім показав чек іншому співробітнику ресторану, який також не стримав емоцій і розплакався від такого зворушливого жесту.
 
Коли ж вони показали записку клієнта власнику закладу, в того також очі зволожніли, адже не кожен день люди висловлюють подяку за, здавалося б, буденні справи.
 
У ресторані працює всього 7 чоловік, включаючи власника, але той відмовився від своєї частки «подяки» на користь своїх найманих працівників.
 
Варто зазначити, що цей клієнт є постійним відвідувачем ресторану з 2001 року, а того вечора він був там разом із сім’єю, після чого, ні слова не сказавши, покинув заклад. Найцікавіше, що чек за вечерю склав усього... 43 долари. Тож тим більше дивує сума «ча­йових».