У США режисер зняв фільм жахів у Zoom і зробив його найкасовішим за місяць

24.06.2020
Якби не карантин, то цей фільм у ланцюжку прем’єрних показів відомих кінокомпаній ніхто б і не помітив.
 
Та карантин під час пандемії коронавірусу допоміг творцям хорору «Відписатися» придумати несподіваний «хід», що дозволив звернути на їхню працю увагу й викликати несподівано підвищений інтерес.
 
 
Маловідомі режисер стрічки Крістіан Нільссон i блогер Ерік Табах зняли свій фільм у програмі Zoom, яка останнім часом стала дуже популярною. За законами карантину, фільм переглянули в залі кінотеатру лише його творці, проте це не завадило стати цій стрічці найуспішнішим фільмом місяця.
 
Вони вирішили, що будь-який кінофільм, який покажуть у кінотеатрі, автоматично стане наймасовішим у США. Сказано — зроблено. За добу режисер написав сценарій короткометражки і зняв  у Zoom, не витративши при цьому жодного долара.
 
До зйомок залучив блогерів і сам монтував стрічку. Далі потрібно було продемонструвати фільм у кінотеатрі, і «творці» використали досвід 60—70-х років, коли для закритого кінопоказу потрібно було орендувати зал. Тож батьки «шедевру» викупили всі квитки на показ свого фільму, що й зробило цю короткометражку найкасовішою стрічкою США!
 
Сюжет фільму доволі простий: блогери відповідають на відеодзвінок невідомого інтернет-троля. А далі загадковий анонім починає переслідувати головних героїв. Автори стрічки опублікували її в інтернеті, а касові збори вже становлять 25,5 тис. доларів.