«Потрібні покупці (постійно)»: смішні карантинні оголошення

05.05.2020
Тривалий карантин викликав у людей не лише підвищення почуття власної безпеки, а й посилив почуття гумору, адже всім відомо, що хороший настрій і позитивне налаштування підвищують імунітет та спротив організму до всіляких болячок. Тож народна творчість видає просто шедеври.
 
Скажімо, дописувачі соцмереж зібрали смішні оголошення, причому деякі з них написані спеціально, щоб розсмішити і цим самим привернути увагу до себе, а інші — як приклад людської тупості й обмеженості.
 
Бо як інакше сприймати оголошення на хвірточці огорожі до дитячого садочка: «Шановні батьки, приводьте дітей до 8.30, інакше вхід на територію садочка буде закрито. Велике прохання — дітей через паркан не ПЕРЕКИДАТИ, а передавати в руки вихователям». І не знаєш, плакати в цьому випадку чи сміятися.
 
А ось таке оголошення явно викличе широку посмішку: «Живі раки переїхали (спочатку 30 м прямо, а потім звернути наліво)». То, може, вони ще й свистіти вміють, ті живі раки?
 
А як без посмішки читати афішу на будівлі театру: «Сегодня: Концерт. Завтра: Истребление человечества». Ну просто як у «Бароні Мюнхгаузені»: «16.40 — оголошення війни Англії».
 
Чи ось таке оголошення у вітрині магазину: «Потрібні покупці (постійно)». Спадає на думку вислів нашого відомого гумориста Дмитра Чекалкіна: людство вижило, тому що вміло сміятися, адже посмішка подовжує не лише рот, а й життя!