Американський притулок розмістив антиоголошення про «усиновлення» кішки і зібрав тисячі лайків

29.01.2020
Це вже не перший випадок, коли сердитий «фейс», попри все, сприяє успіху.
 
 
Так сталося з кішкою Grumpy Cat (у перекладі — Сердитий Кіт, хоча насправді це кішечка і звати її Тардар Соус), яка набула шаленої популярності у «Фейсбуці» — до 7 мільйонів «уподобайок» — саме завдяки насупленому вигляду.
 
 
Насправді Тардар Соус була милою кішечкою, а виною всьому її неправильний прикус та карликовість, що й зіграли з нею цей злий жарт.
 
Ще один випадок суперпопулярності завдяки крутому норову стався з кішкою на ймення, пардон, Пердіта, що проживає в притулку для бездомних тварин Mitchell County Animal Rescue в американському штаті Північна Кароліна.
 
Керівництво притулку розмістило в соцмережі оголошення, в якому нібито відмовляє потенційних господарів Сердитої кішки від її «усиновлення». Її характер описано в найчорніших фарбах: Пердіта не любить рожевий колір і дітей, собак і мультики, Різдво й обійми — просто люта жерсть, а не домашня тваринка.
 
«Усиновлювачів» попереджають, що головною в їхньому домі буде саме вона, а не господарі, тож слабкодухих просять не турбувати.
 
«Вона любить дивитися вам просто в душу, тож ви ніколи більше не пізнаєте радощів життя», — попереджають подавачі оголошення.
 
До того ж кішка любить фільм «Цвинтар домашніх тварин», несподівані стрибки з-за рогу, ховатися в темних кутках — словом, ходячий жах.
 
Незважаючи на такий перелік «достоїнств», оголошення зібрало за кілька діб 5 тисяч «уподобайок», стільки ж репостів та 3 тисячі коментарів.