Магія чисел: 2020 рік може стати в Україні початком кінця «епохи» процвітання олігархічних кланів

03.01.2020
Магія чисел: 2020 рік може стати в Україні початком кінця «епохи» процвітання олігархічних кланів

Наші древні предки зображували час у формі змії, яка, звернувшись «бубликом», хапає себе за кінчик хвоста.
 
Філософія цього символу приголомшує сакральною глибиною, розкриваючи принцип циклічності земного життя, де початок і кінець будь-якої події на певному етапі неминуче сходяться в одній точці.
 
Тобто все повертається на круги своя, аби початися знову. У цьому сенсі Україна в 2020 році переживатиме, без перебільшення, доленосний період, оскільки змія нашого державного часу кусатиме себе за хвіст одразу з двох причин.
 
По-перше, завершиться черговий 9-річний цикл у розвитку країни, який змусить зібрати врожай з усього, що ми встигли насіяти протягом дев’яти останніх років. А по-друге, спливатимуть хвилини великого 29-річного періоду, на зміну якому прийдуть наступні енергії нашого загального циклічного плану.
 
Майбутнє «перезавантаження» подібне до зерня, природній кінець якого дає паростки нових програм. Словом, не хапайтеся за старе, бо, руйнуючись з об’єктивних причин, воно руйнуватиме вас. 

«Обнулись» добровільно, 

щоб далі бути

Набір чисел нового року притягує погляд своєю дзеркальністю, адже перша пара цифр точно повторює другу: 2020. Не треба бути езотериком, аби пройнятися космічним шармом сакральної картинки, яка вже сформувала програму планети на прийдешні 12 місяців. 
 
Розшифровка числового коду і поготів вражаюча. Судіть самі. Двійка у західній нумерології вважається енергією, яка «відповідає» за зв’язок нижнього світу з верхнім. При цьо­му вона дуальна за своєю природою, бо завжди вказує на необхідність вибору. Природу самого вибору розкриває число, що йде слідом. А нуль — не що інше, як пустота, ефір, непроявлений Абсолют або (у звичному сенсі) — чистий аркуш паперу.
 
Саме на ньому архітектори земної матриці пропонують нам усім власноручно прописати своє майбутнє, погравшись (подібно до них самих) у вселенських комп’ютерників. Звичайно, свободу вибору ніхто у вищих сферах не відміняв, тому ми можемо скасувати своє «обнуління», заповнивши пустоту старими програмами. Але зовсім не факт, що вони ідеально співпадуть з космічними енергіями наступного 20-ліття. І тоді, умовно кажучи, необхідне і певною мірою неминуче «перезавантаження» станеться без вашої волі в рамках закону причини і наслідку.
 
До речі, чогось радикально нового або досі невідомого на цьому рубежі з нас ніхто не вимагає, адже істина тому і називається прописною, що давно відома. Словом, добровільна «трансформація» — це той момент, коли ми свідомо приймаємо рішення позбутися шкідливих звичок, усвідомлюємо нечесність або ницість певних своїх вчинків і, покаявшись, починаємо мислити, а головне — діяти по-іншому. 
 
Початок глобальної програми «перезавантаження» був запущений у 2000 році, і ось тепер (у точці дзеркальних числових кодів) настане момент чіткого вибору. Скористатися таким шансом варто хоча б тому, що він може явити кожному з нас щось на зразок персонального дива.
 
Тобто тяжко хворі, наприклад, можуть несподівано одужати, а ті, кому ніколи не усміхалася доля, нарешті дізнаються, що біла смуга на життєвій дорозі — не міф блаженних оптимістів. Правда, «обнуління» повинно бути повним і чесним, оскільки у такі періоди вищі архітектори не грають з нами у «піддавки».  

Меч «Імператора»

Кого інформаційний код 2020 зачепить найбільше? У системі Таро 20-й аркан має назву Вищий (Страшний) Суд, який, з одного боку, є архетипом вселенської карми, а з іншого — знаком родових програм. Це говорить про те, що найжор­стокішу чистку будуть проходити люди, у сім’ях яких (з духовної точки зору) накопичилася критична маса негативу.
 
Особливо дістанеться на горіхи родинам можновладців і крупних бізнесменів, які зловживали своєю владою, не цуралися тиранії і встигли намертво прикипіти душею до енергії грошей. 
 
Відбірка персонажів цілком логічна, адже в сумі код року дає Четвірку (2+0+2+0=4), що у тій же системі Таро має назву Імператор. Останній, за великим рахунком, вимагає від людей, обтяжених владою і капіталом, максимально чесної гри, коли у ввіреному їм володінні панує класичний порядок.
 
Якщо ж закон і принцип справедливості порушується (як, наприклад, в Україні 29 років поспіль), то настає свого роду момент істини, коли замість традиційно купленого земного судді вирок виноситиме Суд Вищий. Словом, нарешті всі дочекалися. 
 
Крісла і трони під «держателями» українських золотих акцій хитатимуться особливо відчутно, бо для цього є ще й місцева причина. Довгих 29 років програму життя нашої країни формували енергії П’ятірки, яка у позитиві є архетипом змін, свободи і прогресу.
 
Саме це число, відкривши програму незалежності, «допомогло» нам розірвати радянські пута швидше за багатьох інших «сокамерників» по імперській тюрмі. Але як і кожна числова енергія, П’ятірка має свою тінь. У своєму ж «мінусі» вона хаотична, нетерпляча, нестабільна, ненаситна, схильна до нечесної гри, плутанини.
 
З нею кортить отримати все і одразу, навіть якщо ризики не оправдують потенційний зиск. Більше того, на цьо­му часовому відрізку паралельно з П’ятіркою на життя країни впливали енергії Вісімки, що є архетипом влади і грошей.
 
У результаті згаданий хаос отримав чіткий вектор, і ми опинилися на ярмарку марнославства, адміністрація якої остаточно втратила почуття міри. Звичайно, програма свободи і прогресу могла б бути реалізована в Україні і в позитивному сенсі, але, на жаль, ми, як суспільство, ще не зросли до того рівня, аби організовано контролювати дії можновладців, захищаючи власні права. Добровільно ж обмежувати свої апетити людям, обтяженим владою та грошима, завжди непросто. 
 
Втім, досвід — справа наживна. До того ж, хаотичні енергії нового року в нумерологічній карті України почнуть змінюватися більш стабільними програмами, які сформують запит на керівників з високим рівнем державної і соціальної відповідальності. Старі еліти найвищого ешелону в новий бренд навряд чи впишуться.
 
Ну хіба що хтось із них зуміє «обнулитися» до рівня атомів. Правда, другий шанс на владу можуть отримати колишні чиновники і фахові спеціалісти, які мають статус професіоналів високого класу. Можливо, вони й не займатимуть ключових постів, але «підстрахують» на всіх рівнях молоду команду.  

Ми жнемо тільки те, що сіємо

Наступний рік стане для України періодом підбиття підсумків. Усе, що ми насіяли суспільною толокою упродовж минулої дев’ятирічки, проросте буйним квітом. Добрі плоди дозволять у 2021 році вийти на новий рівень розвитку (він справді буде якісно кращим), а недобрі упродовж наступних 12 місяців не раз стануть причиною гучних скандалів, викриттів і, може навіть, стихійних протестів. 
 
Особливо показовими у цьому сенсі будуть січень, а також період із третьої декади березня до середини травня. Звісно, прогноз у деталях — справа невдячна, але певні тенденції вимальовуються вже зараз. Скажімо, наше суспільство може охопити просто-таки глибинний підсвідомий страх за своє майбутнє, викликаний тим, що представники нашої влади впевнено зайняли крісла за гральним столом, але не кажуть, яку саме гру ведуть.
 
Зокрема, числа дат, коли у грудні цього року підписувалися, без перебільшення, доленосні документи, чітко вказують на якийсь прихований зміст або таємні домовленості, що не були озвучені для загалу.
 
Тож не виключено, що нормандська зустріч, газовий контракт, чергова редакція земельного закону, особливий статус ОРДЛО, а можливо, й арешт патріотів у рамках слід­ства в справі Павла Шеремета, поступово сформують відчуття повного «безміру», коли втрачати вже, власне, нічого.
 
Зрештою, хто постраждає найбільше від краплених карт, той і вийде на вулицю. І хоча класичний Майдан у 2020 році навряд чи станеться, «тематичні» протести цілком можливі.
 
Не виключено також, що влада спробує розіграти диктаторську карту й почне розганяти мітинги силою, оправдуючи свої дії бажанням врятувати країну від смути і розпаду. Але тут важливо уточнити ось яку деталь.
 
Енергія «Імператора» усіляко сприятиме наведенню порядку, тому навіть країни старих демократій наступного року можуть практикувати елементи диктатури, захищаючи інтереси держави. Але оскільки в Україні функцію держави багато років поспіль виконують люди, найняті олігархічними кланами, то такий захист у наших реаліях може бути не стільки національним, скільки корпоративним. 
 
Утім, є і приємна новина. Саме така поведінка старих еліт більше не вписується у програму нового історичного циклу України, який розпочнеться у 2021 році, тому, рефлексуючи на перехідному етапі, вони лише прискорять кінець своєї епохи. А заодно посприяють появі лідерів, які спроможні відстоювати не лише свої, а й державні інтереси.
 
Тобто наступні числа у програмному плані України формують запит на патріотичних людей із центристськими і винятково державницькими поглядами, що орієнтовані саме на Київ, а не Москву чи колективний Захід. 
 
Чи відповідає цим критеріям недавно обрана влада? Як свідчить нумерологічна карта нашої держави, гнів українців завжди сакральний, бо виникає з глибинних причин, коли у чашу народного терпіння падає остання крапля. Отож, проголосувавши торік за «нові обличчя», більшість виборців висловили протест проти тотальної несправедливості, яка давно всім остогидла. 
 
Символічно ця історія нагадує той момент у грі, коли всі карти вже побиті і з колоди витягують Джокера. На межі повного провалу він може зіграти роль Короля, не будучи ним насправді.
 
А далі одне із двох: або він залишиться прикриттям для побитих тузів, що з тіні ще трохи повертять троном на свою користь, аби через рік-два канути в Лету вже остаточно через третій Майдан.
 
Або наступного року посилить свою свиту благородними картами, персональні історії і наміри яких резонують з програмою та інтересами держави. Але який би ви­бір не зробив сам Джокер, Україна, у кінцевому результаті, все одно буде з виграшем, бо вже через рік для цього складеться чимало об’єктивних причин.