Американець організував псевдопограбування, щоб зробити пропозицію руки і серця коханій

10.12.2019
Американець із міста Бостон, що в штаті Массачусетс, знайшов дуже оригінальний, але, крім того, ще й ризикований спосіб попрохати вийти за нього заміж.
 
Він за­йшов із коханою в магазин, та раптом туди ввірвався «грабіжник», який, погрожуючи зброєю, підійшов до пари і почав ставити жінці дивні запитання.
 
У жінки було страшенно перелякане обличчя, що зафіксували камери відеоспостереження. Та коли «злодій» запитав, чи є в неї діти, жінка просто розплакалася і почала вмовляти зловмисника не вбивати її, адже в неї троє діток.
 
Тоді «злочинець» запитав, чому ж батько дітей не хоче одружитися з нею, на що чоловік, який увесь цей час мовчки стояв поруч із подругою, став на коліно і запропонував їй вийти за нього заміж.
 
Жінка моментально погодилася (чи то з перестороги, що «грабіжнику» може не сподобатися відмова, чи то справді зраділа пропозиції). Яким же було її здивування, коли виявилося, що все це — «підстава», а «злодій» — товариш її майбутнього чоловіка, який погодився розіграти подібні оригінальні заручини. 
 
Наречений згодом розповів, що спочатку в планах був «арешт» подруги, але зійшлися на «пограбуванні». Про наслідки для «сценариста» наразі нічого не відомо...