Користувачі інтернету зробили добірку смішних фото про витівки котів

04.12.2019
Найбільше переглядів у соцмережах набирають фото і відео з домашніми улюбленцями — вони такі cмішні, кумедні, викликають стільки позитивних емоцій.
 
Та зовсім інша справа, коли ви господар цієї милоти — раптово це пухнасте створіння (особливо це стосується котиків) може перетворитися з домашнього улюбленця на домашнього тирана, який зненацька може напасти на вас з-за рогу кімнати (все ж таки — хижаки!) чи несподівано дряпнути, коли щось не сподобається. Користувачі інтернету зробили підбірку знімків ситуацій, коли ці пухнасті дива скидають личину ласкавих створінь і завдають шкоди своїм так званим «повелителям» (бо всім відомо, що коти — ще ті незалежні створіння, які ходять де хочуть і творять що заманеться).
 
Напередодні новорічних свят незайве нагадати «кошатникам», що найбільша загроза чатує на святкові деревця, прикрашені іграшками. Хто тримає вдома котиків — краще прикріплюйте ялинки хоч до стелі, інакше всі іграшки будуть розбиті, а саме деревце — повалене. Те саме стосується і вазонів, які стоять на підвіконнях чи таких місцях, із яких їх легко скинути. Жертвами домашніх «вандалів» часто стають настільні лампи, вази, посуд, який трапляється на шляху пересування чотирилапих.
 
На одному фото хтось дуже дотепно зазнімкував кота, що всівся на дивну конструкцію, яка мала би слугувати «точилкою» для кігтів, нібито з думкою — для чого ця хріновина, коли точити «манікюр» можна і об такий звичний диван (оббивка якого, до слова, на фото звисає клоччям).
 
А ще у підбірці були смішні фото, на яких кіт-нявкіт заліз на шафу і перелякано чекає, коли ж господар зніме його; портьєри, на яких, мов на качелях, розгойдується муркотик; пиріг, який iще не встиг охолонути у формі для запікання, але вже «надкусаний» підступним ласуном. Словом, навіть попри значну шкоду, яку завдають ці шкодники, сердитися на них просто неможливо.