У 52 роки — на 20: у Сингапурі знайшовся свій Доріан Грей

19.11.2019
Виставивши, крім своїх робіт, в «Інстаграмі» ще й власні фото, сінгапурець Чуандо Тан раптом став знаменитістю.
 
Звісно, йому б хотілося, щоб його знімки набули популярності, адже про це мріє кожний фотохудожник, проте сталося як сталося: популярності Тану додала саме його зовнішність.
 
Власне, те, як він виглядає, оскільки чоловіку пішов 52-й рік, а в нього зовнішність 20-річного юнака.
 
Саме з цього приводу в Чуандо часто беруть інтерв’ю, щоб довідатись про його секрет молодості. І дійсно, чоловік має вигляд плейбоя — хоч зараз на обкладинку глянцю.
 
Ще замолоду пан Чуандо був моделлю і манекенником, тож займався спортом, щоб підтримувати належну форму. Згодом був навіть поп-співаком, проте не склалося, тож він зайнявся фотографією.
 
Власне, займатися улюбленою справою — це одне з правил доброго настрою, а відповідно — і гарного вигляду, вважає сінгапурець. До того ж він дотримується ще однієї догми: ніколи не лягати спати пізніше 23-ї години, адже сон — запорука бадьорості, працьовитості, свіжого вигляду. 
 
Чуандо все життя займався спортом, і це також відображається на його по-юнацькому стрункій статурі, де немає й натяку на зайві не те що кілограми — навіть грами. Щовечора Тан плаває щонайменше годину, тричі, а то й чотири рази на тиждень займається по 30 хв силовими вправами.
 
Бігати йому заборонили лікарі після травми коліна, проте чоловік відвідує тренажерний зал, де займається на доріжці для спортивної ходьби. Підтримувати організм у належній формі допомагає і збалансоване харчування: Чуандо не палить, не вживає алкоголю і навіть не п’є кави чи чаю, проте випиває за день багато чистої води.
 
На сніданок з’їдає 6 круто зварених яєць, проте тільки два жовтки — щоб зменшити кількість холестерину, решта — чистий білок. Також споживає авокадо, фрукти. Упродовж дня — куряче м’ясо з овочами-гриль або рибний суп. Щоб сон був здоровий і міцний, намагається не їсти за 5-6 годин до сну. 
 
Багато хто підозрює Тана у зловживанні косметичними процедурами, адже занадто вже він молодо виглядає, проте сучасний Доріан Грей чесно зізнається, що якось пробував ботокс, але результат його не задовольнив, тож надалі єдині косметичні засоби, якими він користується, — це гель для вмивання і зволожувальний крем, адже в нього дуже чутлива шкіра. А ще пан Чуандо підфарбовує волосся — вік усе-таки нагадує про себе сивиною.