У США поліцейські переплутали кокаїн на машині спортсмена із пташиним послідом

20.08.2019
Вирішивши відвідати бабусю, американський спортсмен — квотербек «Джорджії» Шей Вертс (нагадаємо, квотербек — центральна фігура команди в американському футболі) — перевищив швидкість, за що його й зупинила поліція штату Південна Кароліна.
 
І все б обійшлося попередженням чи там виписуванням штрафу, якби пильні «копи» не помітили дивні сліди на одязі спортсмена і на капоті його авто.
 
Їм видалося, що це можуть бути сліди наркотиків, адже чимало селебрітіз — цих пестунчиків долі — бавляться різними збуджуючими речовинами.
 
Шей всіляко намагався довести правоохоронцям, що це лишень... пташиний послід, але ті залишалися невблаганними. Тим паче що експрес-тест двічі (!) показав наявність наркотичних речовин у плямах.
 
Пану Вертсу зачитали його права, а поки він очікував результатів аналізу на вміст наркотиків, його відсторонили від двох тренувань із командою.
 
Коли ж через кілька днів експертиза підтвердила слова спортсмена, прокуратурі штату довелося зняти з нього всі звинувачення щодо зберігання наркотиків.
 
Проте спортсмену таки доведеться сплатити штраф — за перевищення швидкості. Залишається лише нез’ясованим питання: то що таке дзьобали пернаті, що тести дали збій?