У Колорадо ведмідь скоїв аварію на автомобілі

31.07.2019
Часто тварин приваблює людське житло через можливість поживитися чимось смачненьким.
 
Та іноді братів наших менших тягне і до техніки, мабуть, саме через ті-таки запахи. Ось нещодавно трапився курйозний випадок із ведмедем, який скоїв аварію на автомобілі.
 
У містечку Боулдер (штат Колорадо, США) ведмідь заліз у відкритий автомобіль, двері якого зачинилися. Перелякана тварина спробувала вилізти з пастки, в яку сама себе й загнала.
 
Та оскільки поведінка тварини нагадувала слона у посудній крамниці, адже в авто не дуже й розвернешся, то клишоногий зачепив коробку передач і такими діями включив нейтральне положення, після чого машина покотилася з гірки.
 
На щастя ведмедя, авто проїхало (точніше прокотилося) якихось 30 метрів, не встигнувши розвинути великої швидкості, і вдарилося в дерево.
 
«Шофер» не постраждав, чого не можна сказати про автомобіль: мало того, що техніка була пошкоджена через аварію, то ще й салон постраждав через «неадекватну» поведінку клишоногого, адже той у паніці намагався вибратися з пастки і лапами вивалив дверні панелі й зумів-таки втекти.
 
Після такої пригоди місцева поліція просить власників авто не залишати своїх чотириколісних «коней» відкритими, адже це не поодинокий випадок, коли тварини потрапляють усередину машини, а от вибратися не можуть.