В Лос-Анджелесі дог пробрався до котеджу і заліз поніжитися у джакузі

23.07.2019
В Лос-Анджелесі дог пробрався до котеджу і заліз поніжитися у джакузі

(ілюстративне фото)

Нікого вже не дивують перукарні для тварин, де вашому улюбленцю зроблять стрижку, манікюр-педикюр і навіть масаж мордочки.
 
 
Вже не дивина й магазини одягу для тварин, спеціалізовані продовольчі та меблеві крамниці, ветеринарні лікувальні заклади.
 
 
Багато хто з домашніх улюбленців уже не задовольняється просто мати своє м’яке кубельце вдома, а полюбляє спати з господарями в одній постелі.
 
Та яким же було здивування жительки Лос-Анджелеса, Каліфорнія, коли, вийшовши на терасу свого котеджу, вона побачила, що її дог ніжиться... в джакузі, що розташоване поряд із басейном. 
 
Чималенька собацюра в прямому розумінні розляглася у штучній водоймі й насолоджувалася масажем під струменем  води. Коли господиня, здивована таким нахабством, окликнула дога, той лиш ворухнув вухом.
 
Та коли вона голосніше виказала своє здивування-обурення, пес неквапом виліз із ванни, явно виказуючи своє невдоволення. Як тут не згадати знамениту фразу Сент-Екзюпері: «Ми відповідальні за тих, кого приручили...», тож «отримайте й розпишіться»...