Пес-байкер: у Полтаві лабрадор Ріккі катається з господарем на мотоциклі

16.07.2019
Тварини, як і діти, потребують нашої уваги, піклування, але й виховання також. Тож чим більше ми докладаємо зусиль, тим кращий отримуємо результат. Молоде подружжя Максим та Євгенія з Полтави, одружившись, вирішили почати «тренувати» свої батьківські здібності спочатку на... собаці, тож вирішили взяти собі щенятко лабрадора.
 
Максим віз собача додому на мопеді, але тваринка не злякалася. Мабуть, припускає власник чотирилапого, відчула довіру. Тож відтоді Ріккі, як назвали свого улюбленця полтавці, дуже любить їздити з ними на двоколісному, а вони для цього навіть пошили йому шкірянку, як і личить справжньому байкеру.
 
Максим запевняє, що разом із Ріккі подружжя «накрутило» вже понад 20 тисяч (!) кілометрів. При цьому лабрадор дуже відданий пес: якщо хазяїн відлучається у справах, то він охороняє байк і може грізно гаркнути, коли хтось зазіхне на їхнє добро. А от у дорозі поводить себе стримано, і лише на тварин (корів чи віслюків) реагує жваво — не зводить з них очей і мало не вилізає з мотоцикла.
 
У Ріккі є ще одна риса, рідкісна для тварин, — він може самостійно сходити в туалет по нужді, як справжній «мужик», запевняє Максим. Коли Песик був маленьким щенятком, вони зробили для нього підставочку, зараз він справляється з цим самотужки.
 
А ще у диво-пса є своя сторінка в «Інстаграмі», де господарі викладають його фото, тож тепер, коли до Ріккі при­йшла слава, його навіть запрошують на зйомки для реклами. Так що він тепер особа самодостатня і заробляє собі на корм власною працею.