У Британії 13-річна дівчинка продемонструвала інтелект, вищий за Ейнштейнів

19.06.2019
Прибічники всіляких теорій про вищість однієї раси над іншими не раз отримували обґрунтований теоретичний відпір, а такі фанатики, як Гітлер чи йому подібні ксенофоби, — ще й доволі відчутний фізичний, що завершився повною капітуляцією не лише його тверджень про вищість арійської раси, а й катастрофою для всієї країни.
 
Ще одним потужним аргументом на терези етнічної рівності в інтелектуальному плані може слугувати нещодавнє визнання індійської дівчинки дивовижним феноменом, адже її IQ (рівень інтелекту) перевищує ці ж показники самого Ейнштейна та Стівена Хокінга!
 
Та все по порядку: жила собі в Мумбаї (Індія) дівчинка Сур’янши Сурі Ранджан. Ще з дитинства вона виказувала дивовижні як для малюка здібності — будувала складні граматичні конструкції, розв’язувала математичні задачі, що не властиво діткам у такому віці.
 
Коли ж сім’я переїхала до Кінгстона, що у Великобританії, на постійне місце проживання, виявилося, що 13-річна дівчинка володіє неабияким інтелектом. Скажімо, вона без проблем здала вступні тести аж до 13 (!) різних навчальних закладів.
 
Сьогодні Сур’янши є членом Mensa — співтовариства людей із дуже високим IQ, адже її показник — 162 бали — на 2 бали перевищує показник «батька» теорії відносності. Варто сказати, що татусь дівчинки також непересічна людина, адже його інтелектуальні здібності також вищі за середній рівень і складають 142 бали.
 
Але поки всі довкола пророкують дівчинці успішну наукову кар’єру, сама вона мріє стати співачкою, адже її кумиром із самого малечку була талановита британська виконавиця Адель. Сур’янши взагалі не вважає себе особливою, любить допомагати однокласникам із домашніми завданнями та вважає, що просто вона мислить і дивиться на речі трохи інакше, ніж інші.