Американка позивається до власного сина через невдале інвестування лотерейного виграшу

17.04.2019
Ми не раз писали про неймовірні виграші у лотерею, які випадають на долю пересічних американців. Проте купити виграшний білет — це півділа, а от вдало скористатися ним...
 
Так, 90-річна жінка з американського штату Флорида подала в суд на власного сина, який, на її думку, проциндрив її джек-пот у сумі 278 мільйонів «зелені», який випав на її долю.
 
Оскільки Глорія Маккензі була вдовою звичайнісінького мельника, ніколи не жила в розкошах та й освіти достойної не отримала свого часу, тож вирішила, що не зуміє правильно розпорядитися такою шаленою сумою.
 
Тому й доручила сину Скотту, аби той найняв фінансових радників, які б вклали ці гроші у надійні акції, що приносили б хороші дивіденди.
 
Нащадок жінки найняв, як йому здавалося, компетентних людей за чималу суму — 2 млн. доларів, а ті, в свою чергу, вклали весь виграш у певні активи.
 
Та, як писав відомий американський письменник О’Генрі, «трест луснув», тобто інвестиції були невдалими, і Скотт втратив усі материні гроші.
 
Тепер пані Маккензі позивається з власним сином, а той запевняє, що лише виконав волю матері і вклав її кошти, а те, що інвестиції виявилися невдалими, — не його провина. От і виходить, що не в грошах щастя...