Американці під час прибирання авто знайшли лотерейний квиток і виграли 250 тисяч доларів

09.04.2019
Прибирання квартири чи чищення авто — марудна справа, і мало знайдеться любителів цього заняття.
 
Та після нещодавньої оказії, що трапилася з подружньою парою у штаті Меріленд, ситуація може змінитися.
 
Американці вичищали свій автомобіль від сміття і знайшли у «бардачку» на дверцях лотерейний білет, який купували тиждень тому і забули про нього.
 
Перевіривши результати розіграшу, вияснили, що стали щасливими власниками чверті мільйона — саме стільки складала сума виграшу. Що цікаво, сталося це в понеділок, 1 квітня. Так і проситься фраза: «Везе ж дурням». Та ні, швидше акуратистам, які не терплять нехлюйства і бруду у своєму життєвому просторі.
 
Незбагненним є і той факт, що ця ж пара з округу Уайкоміко кілька років тому вже вигравала у лотереї. Тоді сума виграшу складала 100 тисяч доларів. Тепер щасливе подружжя збирається витратити «легкогроші» на придбання великого будинку.
 
Раніше організатори лотереї Mega Millions оголосили, що до них звернувся житель Південної Кароліни, який захотів залишитись анонімним, заявивши, що претендує на джекпот у півтора мільярда (!) доларів. Воістину, Америка — країна, в якій можливі дива. Проте в країні, населення якої мало не в десять разів більше, ніж в Україні, кількість бажаючих отримати «халяву», відповідно, також у десятки разів більша, звідки й суми виграшів.