Президентських виборів у зоні ООС не буде — командувач Сергій Наєв

12.03.2019
Президентських виборів у зоні ООС не буде — командувач Сергій Наєв

Російські окупаційні війська вогонь 10 березня по позиціях Об’єднаних сил не відкривали.
 
Не зафіксовано порушень режиму припинення вогню і станом на ранок 11 березня.
 
Тим часом Об’єднані сили надійно контролюють дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню. 
 
Нагадаємо, що 6 березня від кульового поранення на території Донецької області загинув лейтенант Богдан Слобода з Новояворівська.
 
Він народився 13 травня 1997 року, навчався в Шклівській ЗОШ І-ІІІ ступеня. У 2014 році пішов навчатися в Академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, а після закінчення проходив службу за контрактом у 128-й гірсько-штурмовій бригаді.
 
Додамо, що командувач ООС Сергій Наєв повідомив: військовослужбовці-учасники Операції об’єднаних сил зможуть проголосувати на виборах Президента України 31 березня, але тільки на виборчих дільницях.
 
Пересувні урни для голосування спеціально на передову не привозитимуть.
 
«Виборчі дільниці. Ніяких інших дій не передбачено. Там, де у військових буде можливість відійти, прийдуть і проголосують. А де не буде можливості — продовжуватимуть захищати... Ніяких інших дій не буде», — пояснив генерал.
 
Також Сергій Наєв висловив упевненість у тому, що військові ООС уже склали власну думку про кандидатів: «В ООС служать не юнаки 18-20 років. У нас дорослі чоловіки, середній вік від 35 до 45 років. Таким дорослим людям складно щось «навтикати» в голову. У них своя думка».