У Канаді літак не міг вилетіти через снігову бурю і пілот замовив піцу на усіх пасажирів

12.03.2019
Нинішня зима в деяких частинах світу не хоче ніяк відступати.
 
Особливо це помітно цього річ у Канаді, де ще зовсім недавно були тріскучі морози в 40 градусів (подекуди й до 50 (!)), та й зараз там ну зовсім не весняна погода. Це завдає чималих неприємностей жителям цього регіону, а особливо пасажирам авіаліній.
 
Так, нещодавно авіакомпанія Air Canada вимушена була відкласти рейс із Торонто в Галіфакс через снігову бурю. Тож пасажирам довелося провести кілька годин у салоні літака на злітній смузі.
 
Задоволення ще те, але на цьому неприємності подорожувальників не закінчилися, оскільки літак так і не зміг вилетіти в Галіфакс, а був перенаправлений до Фредриктона.
 
Злощасний політ виявився вчетверо довшим, ніж планувалося, тож пасажири були виснажені та голодні. Яким же було їхнє здивування, коли просто-таки на льотне поле у Фредриктоні в салон літака доставили піцу із сиром та пепероні, яку їм замовив... пілот.
 
Це викликало неабияке пожвавлення серед пасажирів, вони були зворушені такою увагою і чуйністю льотчика.
 
Що ж, хороший приклад для наслідування авіакомпаніям, яким доводиться іноді скасовувати рейси чи перенаправляти літаки, а пасажирам від цього — один клопіт і незручності.