Запрошений на виступ президента школяр Джошуа Трамп заснув

12.02.2019
Діти — найкраща «картинка» для реклами, адже вони для кожної людини — мета і сенс життя.
 
 
Часто політики використовують дітей на своїх білбордах, щоб тим самим заручитися підтримкою потенційних батьків.
 
 
Щось подібне зробили і політтехнологи Дональда Трампа, адже відомо, що його рейтинги неухильно падають, а особливо після так званого шатдауну, під час якого тисячі держслужбовців опинилися у вимушеній неоплачуваній відпустці, практично без засобів до існування.
 
Тож потрібні були якісь «мімішні» картинки, які б викликали позитивні емоції до Трампа у глядачів.
 
І ось така нагода трапилася: маленький Джошуа Трамп став жертвою булінгу* у школі через своє прізвище (що ще раз підтверджує падіння рейтингів чинного господаря Білого дому).
 
Щоб допомогти Джошуа і підтримати його (а заодно і чоловіка), Меланія Трамп (а швидше, іміджмейкери її чоловіка) запросила хлопчика на виступ президента у Конгресі «Про становище в країні».
 
Усі вони разом узяті могли б і здогадатися, що дитина під час 2,5-годинного виступу президента США засне!
 
Всюдисущі папараці тут-таки і сфотографували 11-річного слухача, який мирно спав у кріслі. Це фото з миттєвою швидкістю поширилося в мережах, а хлопчик став справжнім мемом.
 
А ще Джошуа Трампа тепер називають не інакше як «героєм опору» Дональду Трампу. Сподіваємось, що це посприяє авторитету дитини в школі і вона більше ніколи не страждатиме від булінгу. 
 
*Булінг — з англійської «залякування, агресія». Вид фізичного чи психічного насильства особи чи групи над індивідом. Останнім часом поширений у школах серед учнів (Ред.).