80 доларів за годину: австралійська медсестра заробляє гроші на обіймах

04.09.2018
Попрацювавши трохи масажисткою, 34-річна австралійка Джессіка О’Ніл вирішила стати спеціалістом... із обіймів.
 
Так звана «терапія обіймів», як вона її називає, дуже необхідна багатьом людям, особливо в мегаполісах, де брак часу породжує і брак уваги одне до одного.
 
Обійми допомагають понизити артеріальний тиск, зняти стрес, покращити настрій і, зрештою, виробляють гормон щастя.
 
Якщо ви іронічно посміхаєтесь щодо такого незвичного бізнесу, то дарма. Професійна «обіймальниця» бере за годинний сеанс 80 доларів, і клієнтів у неї більш ніж достатньо.
 
Спочатку вона думала, що її «пацієнтами» переважно будуть чоловіки, в яких виникають проблеми у зв’язку з кризою середнього віку.
 
Проте помилилася, адже пообійматися приходять і підлітки, яким бракує уваги в сім’ї, і жінки, по­збавлені фізичного контакту, причому віковий «діапазон» — від 15 і до 85 років.
 
Також приходять інваліди, душевнохворі і просто самотні люди.
 
«Іноді новачки нервують на першому сеансі, але потім ми обіймаємося, і вони розслабляються, адже обійми — це дуже сильний засіб», — розповідає «цілителька».
 
Що цікаво, чоловік Джессіки не проти такого бізнесу дружини. Що ж до професіоналів у цій галузі, то психолог і почесний член Австралійського психологічного товариства доктор Боб Монгомері каже, що людські обійми, доторки — важлива частина нашого життя.
 
Якщо ви достатньо в дитинстві отримали тепла і ласки від своїх рідних, то це вселяє у вас упевненість і ви готові до нових стосунків з іншими людьми.