Мамі не сподобається: дівчина розвінчала «мачо», який виявився чмом

22.08.2018
Ця історія буде повчальною не лише для дівчат, які щільно «сидять» у соцмережах, а й для батьків, щоб убезпечити їхні чада від різних збоченців.
 
Отож відбулося наступне: одна дівчина під ніком rockpapermeow розповіла, як до неї на сторінку в соцмережі повадився один маніяк. 
 
Якось уночі їй почали надходити дуже «змістовні» повідомлення на кшталт: «Гей!». Пам’ятаючи, що мама вчила в дитинстві не обертатися на подібні вигуки (відповідно, й не реагувати на них у мережах), дівчина проігнорувала повідомлення.
 
Незнайомець на ім’я Кріс у «Фейсбуці» кілька разів повторив свій заклик до спілкування, але дівчині таке пані­братство не сподобалося, тож вона й надалі відмовчувалася.
 
Тоді наполегливий Кріс обізвав її нехорошим словом і надіслав на її адресу фото... свого причандалля. «Ну це вже через край!» — подумала дівчина, вперше зустрівшись у «ФБ» із подібним нахабою, і вирішила провчити зухвальця. 
 
Знайшовши на сторінці так званого співрозмовника фото його батьків, вона «вирахувала» профіль його мами, зробила скріншот фото його «чоловічого достоїнства» і спитала у Кріса, чи хоче він, аби його мама також помилувалася цим фото. На цьому вся мужність брутального мачо і скінчилася. Кріс вибачився перед дівчиною, змінив ім’я у «Фейсбуці» та заблокував дівчину.