У Китаї гусака зарахували у студенти морського університету

15.08.2018
Жителька Шанхая написала листа в місцевий морський університет, мовляв, вона — хазяйка гусака, але утримувати його більше не може, тож просить, аби керівництво вишу взяло його під свою опіку.
 
Ну там, нехай пасеться собі на їхній території, гуляє по газонах — ніби так і треба. Яким же було її здивування, коли вона мало того, що отримала відповідь, а й, уявіть собі, дізналася, що її пернатого друга, якого звуть Гугу, зараховано до Шанхайського морського університету під опіку.
 
Повний шок у китаянки викликало доповнення до офіційної відповіді: Гугу зараховано як «особливого студента»!
 
Зарахування гусака в студенти в лічені години набрало більше 10 тис. лайків і майже стільки ж репостів у китайському аналогу «Твіттера» — мережі Weibo.
 
І це не дивно, адже Шанхайський морський університет відомий тим, що на його території вже проживає кілька таких птахів, у них навіть є своя «хатинка» і водойми на території кампусу, де вони можуть плавати.
 
Тож Гугу точно не буде сумно на «навчанні» в університеті. «Ласкаво просимо додому!» — написали місцеві студенти на власній сторінці університетських пташок у Weibo, де повідомляють новини про їхнє життя.