Нардеп Сергій Шахов відкрив на КППВ пункт допомоги мешканцям Луганщини

08.08.2018
Нардеп Сергій Шахов відкрив на КППВ пункт допомоги мешканцям Луганщини

Сергій Шахов.

На контрольно-пропускному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» нещодавно відкрито громадську приймальню народного депутата України Сергія Шахова.
 
 
«Раніше до людей нікому не було діла. Їх змушували по кілька годин стояти у нелюдських умовах, а перевізники не соромилися брати з пенсіонерів по 200 грн. за проїзд на мирну територію», — розповів Шахов журналістам.
 
 
Дивно, але місцева влада вирішила чомусь протидіяти цій ініціативі.
 
Представники Луганської обласної військово-цивільної та Станично-Луганської районної адміністрацій мають намір ліквідувати громадську приймальню народного обранця під приводом того, що вони збиралися встановити «модулі відпочинку».
 
Представники місцевих адміністрацій при цьому не бажають згадувати, що питання про створення прийнятних умов для громадян України, які змушені перетинати лінію розмежування, порушив саме нардеп Сергій Шахов. Тим часом, як з’ясувалося, у місцевої влади немає навіть проектів обладнання пунктів пропуску.
 
«До приймальні може звернутися кожен, — наголосив Шахов. — Там постійно чергують медсестри та юристи, готові надати допомогу». Сам депутат також регулярно веде особистий прийом громадян.
 
Сергій Шахов раніше вимагав притягнути до відповідальності керівника Луганської обласної державної адміністрації Юрія Гарбуза.
 
«Пенсіонери, які живуть на тимчасово окупованих територіях, змушені витрачати до 3,5-4 тисячі гривень і вистоювати 8-годинні черги, щоб потрапити на територію, підконтрольну українськiй владi», — заявив Шахов.
 
Депутат надалі вимагає притягти до відповідальності обласну і районну владу, особисто главу Луганської ВЦА Юрія Гарбуза, що ніяк не допомагають людям, що щодня страждають від війни. n