Відчуй весняний аромат: добірка рецептів запашних страв із сезонних продуктів
Другий місяць весни триває, а тому саме час приготувати щось свіже, запашне й вітамінне. >>
Грибна зупка з вушками. (Фото Люби БІРІНОЇ.)
Свіжі гриби все ще тішать нас своїми лісовими ароматами і кличуть до лісу. Хто бажав — уже насушив собі і наконсервував грибів, тепер можна і грибну «дієту» собі влаштувати.
Дуже смачна «дієта» — гриби корисні, поживні і малокалорійні. Хоча, щиро кажучи, де-де, а з грибами слово «дієта» не сумісне: занадто смачні лісові делікатеси, щоб їх обмежувати рамками дієт.
Уже краще говорити про грибну фієсту — в значенні соковитих емоцій і неповторних вражень.
Емоції і враження гарантує нам уже знайома і шанована нами кулінарна майстриня Люба Біріна — її грибні зупки також на всі смаки і вподобання.
«Можна готувати з печериць, свіжих грибів або сушених. Буде різний час варіння (а у випадку сухих — промити, замочити на ніч у воді й на цій же воді готувати суп)» — запевняє пані Люба і пропонує чотири різні смачні зупки, яких об’єднують грибочки.
Другий місяць весни триває, а тому саме час приготувати щось свіже, запашне й вітамінне. >>
Грузинська кухня має давню й багату історію, на становлення якої впливали і природні особливості, і різноманіття релігій, що існують на цій невеликій території. >>
Пироги — це справжнє кулінарне мистецтво. >>
Розпочалася Масниця, або, як її ще називають у народі, Колодій, Сиропуст, Масляна, Сирний тиждень. >>
Ольга Мартиновська — відома українська шеф-кухарка з Миколаєва, переможниця «МастерШеф-3» і суддя цього телепроєкту. >>
Передвесняний період — пора активного поширення інфекційно-вірусних захворювань: >>