Ляшко: Маріуполь завжди у моєму серці

14.06.2016
Ляшко: Маріуполь завжди у моєму серці

Ляшко на урочистостях iз нагоди другої рiчницi визволення Марiуполя.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом iз командою взяв участь в урочистостях, присвячених другій річниці звільнення Маріуполя. Головний радикал і його колеги Дмитро Лінько та Ігор Мосійчук отримали від міністра внутрiшнiх справ Авакова почеснi відомчi нагороди, якими відзначали захисників міста. 
 
За словами Ляшка, він пишається тим, що у найвідповідальнішу мить був поряд iз жителями Маріуполя та долучився до звільнення міста від окупантів. Політик подякував бійцям батальйонів «Азов», «Дніпро», «Донбас», а також Нацгвардії, ЗСУ і прикордонникам — усiм, завдяки кому місто лишилося українським. 
 
«Маріуполь був стратегічною точкою, через яку російські терористи шукали вихід на Крим. Ми не здали Маріуполь і виграли боротьбу за мирне небо над цим українським містом. Тому, як і для кожного українця, для мене цей день — велике свято. Маріуполь назавжди у моєму серці», — поділився Ляшко. 
 
Перебуваючи в Маріуполі, нардеп також відвідав воєнний госпіталь, де лежать поранені військові, та поспілкувався з прикордонниками. «Війна, на жаль, не закінчена, поки не звільнена частина української території, а російські терористи перебувають на наших землях. Отже, маємо зробити все, щоб над усією ненькою-Україною було мирне небо. І вічна пам’ять тим, хто поклав за це своє життя», — додав Ляшко.